Renata
Renata Minjin - Direktor i suosnivač
Moje višegodišnje iskustvo kao medicinske sestre u radu sa starim licima je pokazalo da kod svih postoji strah od samoće i nesigurnost da će im pomoć biti ukazana baš kada je potrebno, kao i njihovih bližnjih kada i oni sami nisu u mogućnosti da im pomognu. Nekada su minuti i sekunde presudan faktor. Zato mislim sa je SOS dugme pravo rešenje jer daje sigurnost na svakom koraku.

Renata Mijin je viša medicinska sestra sa preko 20 godina radnog iskustva sa negom bolesnih i starih lica.


Dragana
Dragana Vranić - Spoljni saradnik
Sa 30 godina iskustva rada u turizmu je u direktnoj komunikaciji sa brojnim putnicima iskusila sve njihove probleme na putovanjima diljem sveta kao i pristupe rešavanju istih. To značajno iskustvo će sa zadovoljstvom primeniti na našem projektu CRVENO DUGME.

Milica
Milica Janjić - Suosnivač
Kako preko 30 godina živim u inostranstvu susrećem se sa istom brigom kao i većina naših sunarodnika koji su se odlučili na život van Srbije, a to je briga o roditeljima koji su u godinama, žive sami i od kojih smo udaljeni hiljadama kilometara. Aparat CRVENO DUGME i usluge koje sistem pruža su upravo namenjeni njima, a nama deci i rodbini, spokojniji san.069 8065961

info@crvenodugme.rs