Kontaktirajte nas ako vam je potrebna pomoć ili ako imate pitanja. Polja označena sa * su obavezna.
Tel. 011 - 450 14 70Tim CRVENO dugme

Renata

Renata Mijin - Direktor i suosnivač

Moje višegodišnje iskustvo kao medicinske sestre u radu sa starim licima je pokazalo da kod svih postoji strah od samoće i nesigurnost da će im pomoć biti ukazana baš kada je potrebno, kao i njihovih bližnjih kada i oni sami nisu u mogućnosti da im pomognu. Nekada su minuti i sekunde presudan faktor. Zato mislim sa je SOS dugme pravo rešenje jer daje sigurnost na svakom koraku.

Renata Mijin je viša medicinska sestra sa preko 20 godina radnog iskustva sa negom bolesnih i starih lica.

Dragana

Dragana Vranić - Spoljni saradnik

Sa 30 godina iskustva rada u turizmu je u direktnoj komunikaciji sa brojnim putnicima iskusila sve njihove probleme na putovanjima diljem sveta kao i pristupe rešavanju istih. To značajno iskustvo će sa zadovoljstvom primeniti na našem projektu CRVENO DUGME.

Milica

Milica Janjić - Suosnivač

Kako preko 30 godina živim u inostranstvu susrećem se sa istom brigom kao i većina naših sunarodnika koji su se odlučili na život van Srbije, a to je briga o roditeljima koji su u godinama, žive sami i od kojih smo udaljeni hiljadama kilometara. Aparat CRVENO DUGME i usluge koje sistem pruža su upravo namenjeni njima, a nama deci i rodbini, spokojniji san.

Milica Janjić je zaposlena kao tehnički savetnik farmaceutskih kuća sa preko 25 godina radnog iskustva u oblasti informacionih tehnologija.